Whirlpool vriezer WH2010A+E
Whirlpool vriezer WH2010A+E

Whirlpool vriezer WH2010A+E

Vanaf:312,00

"Whirlpool vrijstaande diepvriezer Met de WH2010 A+E kunt u producten optimaal invriezen en daardoor langer bewaren. De vriezer beschikt over een aantal handige functies die u goed van pas zullen komen. Sneller invriezen Met FastFreeze stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste ins


EAN
8003437163784
Merk
Whirlpool
Model
VRIEZER WH2010A+E

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
"Whirlpool vrijstaande diepvriezer
Met de WH2010 A+E kunt u producten optimaal invriezen en daardoor langer bewaren. De vriezer beschikt over een aantal handige functies die u goed van pas zullen komen.
Sneller invriezen
Met FastFreeze stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.
Makkelijke bediening
Deze Whirlpool vriezer heeft een elektronisch bedienbaar display ontworpen voor het meest eenvoudige gebruiksgemak.
Alarmsysteem
Stroomstoring? Geen probleem. Dankzij Blackout Alert wordt de temperatuur in uw vriezer in de gaten gehouden. Een rood licht informeert u als de temperatuur onder de -8°C komt.
Inhoud en kinderslot
Deze Whirlpool vriezer is de ideale oplossing voor een klein appartement of keuken met beperkte ruimte. Met een netto inhoud van 204 liter kunt u uw boodschappen beter opbergen. Bovendien is de vriezer voorzien van een kinderslot zodat u zich geen zorgen hoeft te maken

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.