SAMSUNG MS23F301TAS
SAMSUNG MS23F301TAS

SAMSUNG MS23F301TAS

Vanaf:146,40

Deze Samsung solo-microgolfoven heeft een luxe uitstraling en ontdooit en verwarmt maaltijden in een handomdraai. Met 20 automatische kookprogramma’s zet je snel en gemakkelijk warme gerechten op tafel. Daarnaast zijn er 5 verschillende ontdooi programma’s. Door tiptoetsen en een draaiknop is he


EAN
8806085573086
Merk
Samsung
Model
SAMSUNG MS23F301TAS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Deze Samsung solo-microgolfoven heeft een luxe uitstraling en ontdooit en verwarmt maaltijden in een handomdraai. Met 20 automatische kookprogramma’s zet je snel en gemakkelijk warme gerechten op tafel. Daarnaast zijn er 5 verschillende ontdooi programma’s. Door tiptoetsen en een draaiknop is het apparaat gemakkelijk te bedienen.

Kookstanden
Maak eenvoudig gezonde zelfgemaakte maaltijden klaar dankzij de Samsung MS23F301TAS magnetronoven. Met behulp van de vooraf ingestelde kookstanden, kan je binnen enkele minuten vers voedsel bereiden.

Keramische binnenzijde
De magnetron is voorzien van antibacteriële keramische binnenwanden die zorgen voor meer hygiëne. Het keramische oppervlak is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden.

Belangrijkste eigenschappen van de Samsung MS23F301TAS/EN
  • Inhoud: 23 liter

  • 6 Vermogensstanden

  • Digitale weergave

  • Gemakkelijk in gebruik

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.