Fallout 3: the pitt and operation: anchorage
Fallout 3: the pitt and operation: anchorage

Fallout 3: the pitt and operation: anchorage

Vanaf:15,95

Fallout 3: Game Add-On Pack - The Pitt and Operation Anchorage bevat twee uitbreidingen voor de game Fallout 3. De uitbreidingen vertellen allebei een nieuw verhaal binnen de postnucleaire wereld waarin Fallout 3 zich afspeelt.. Fallout 3: Game Add-On Pack - The Pitt and Operation Anchorage bevat tw


EAN
0093155126275
Merk
Namco bandai partners nordic ab
Model
FALLOUT 3: THE PITT AND OPERATION: ANCHORAGE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Fallout 3: Game Add-On Pack - The Pitt and Operation Anchorage bevat twee uitbreidingen voor de game Fallout 3. De uitbreidingen vertellen allebei een nieuw verhaal binnen de postnucleaire wereld waarin Fallout 3 zich afspeelt.. Fallout 3: Game Add-On Pack - The Pitt and Operation Anchorage bevat twee uitbreidingen voor de game Fallout 3 die beide eerder als downloadbare pakketten verschenen. De uitbreidingen vertellen allebei een nieuw verhaal binnen de postnucleaire wereld waarin Fallout 3 zich afspeelt.


Fallout 3 is het nieuwe meesterwerk van de Bethesda. de gamestudio die eerder de klassieker Oblivion ontwikkelde en vertelt het fascinerende verhaal over een wereld die is vernietigd door een nucleaire oorlog. De grimmige sfeer. de luchtige jaren '30 tracks en het fantastische verhaal zullen je vele uren aan het scherm gekluisterd houden!

Na een enorme kernoorlog is de stad Washington en de directe omgeving. nu bekend als Capital Wasteland. volledig verwoest. De woestenij wordt inmiddels bewoond door enorme insecten. criminelen en supermutanten. Maar binnen de stad is er een veilige plek: Vault 101. Deze schuilkelder heeft een grote groep mensen tijdens de kernoorlog beschermd voor alle invloeden van buitenaf en het is dezelfde schuilkelder waar je het levenslicht ziet. Hier leer je je eerste stapjes zetten. ga je naar school en maak je kennis met de andere bewoners. Je vader fungeert daarbij als een belangrijke leidraad.

Deze jonge jaren zijn bedoeld om je karakter vorm te geven en je de gebruikelijke handleidingen voor te schotelen. Maar het is tevens het moment waarop Fallout 3 je vastgrijpt en niet meer loslaat. Je begint te snappen hoe het voelt om jarenlang gevangen te zitten in een ondergrondse bunker. wat het voor een impact heeft op jezelf en de mensen om je heen.

Op een bepaalde dag kom je echter tot de ontdekking dat je vader Vault 101 om onbekende redenen. en tegen alle bevelen in. heeft verlaten. Nu moet ook jij de onverbiddelijke woestenij intrekken die ooit een bruisende wereldstad was. op zoek naar je vader en op zoek naar de waarheid. Na die betoverende opening. begin je aan een van 's werelds meest meeslepende actie-avonturen die ooit op een gameconsole of pc zijn verschenen!

In Fallout 3 staat vrijheid centraal. Zo ben je compleet vrij om te gaan en staan waar je wilt in het enorme Capital Wasteland. Ook ben je vrij in het kiezen van je uiterlijk. je vaardigheden en je speelstijl. Ben je vredelievend. dan kun je proberen je uit lastige situaties te kletsen. Maar je kunt je ook als een meedogenloze crimineel ontpoppen en niet je mond. maar je plasmageweer voor je laten spreken. Ook tijdens gevechten heb je meerdere opties. en niet alleen de keuze uit vele verschillende wapens. Zo kun je direct schieten. zoals in de meeste schietspellen. maar is het ook mogelijk om het gevecht te pauzeren. Vervolgens is het mogelijk om te mikken op verschillende lichaamsdelen van meerdere tegenstanders en zo een reeks aan aanvallen klaar te zetten. De aanvalsplanning wordt vervolgens uitgevoerd wanneer het spel weer wordt hervat.

Fallout 3 is een ongelooflijk spannende game-ervaring waarmee je weken zoet zult zijn. De overweldigende actie. het meeslepende avontuur. de RPG-elementen en de niet aflatende spanning laten je op het puntje van je stoel zitten en maken van Fallout 3 een game die je niet snel zult vergeten!

Let op: fallout 3 is nodig om dit spel te spelen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.