SONY ICFC1PJ
SONY ICFC1PJ

SONY ICFC1PJ

Vanaf:80,58

Word heerlijk wakker met de Sony ICF-C1PJ wekkerradio. Door de sleeptimer functie is het mogelijk twee wektijden in te stellen. Met de progameerbare sleeptimer kun je gerust in slaapvallen met je favoriete radiozonder of natuurgeluiden. De ICF-C1PJ is eenvoudig te instaleren; je hoeft enkel de radio


EAN
4905524960624
Merk
Sony
Model
SONY ICFC1PJ

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Word heerlijk wakker met de Sony ICF-C1PJ wekkerradio. Door de sleeptimer functie is het mogelijk twee wektijden in te stellen. Met de progameerbare sleeptimer kun je gerust in slaapvallen met je favoriete radiozonder of natuurgeluiden. De ICF-C1PJ is eenvoudig te instaleren; je hoeft enkel de radio in te pluggen, de tijdzone in te stellen en je bent klaar! Daarnaast beschikt de wekker over een krachtige projector die de tijd in de juiste hoek op elke gewenste muur of plafond laat projecteren. Ook erg leuk voor kinderen dus!

Kenmerken
 • Frequentie: AM/FM
 • Snooze functie: Ja
 • Batterij back-up: Ja
 • Type tuner: Digitaal
 • Sleeptimer: Ja
 • Tijdprojectie: Ja
 • iPod dock: Nee
 • USB aansluiting: Nee
 • Afmetingen ( H x B x D): 10.4 x 11.4 x 10.0 cm
Tijdprojectie
De wekkerradio projecteert de tijd op de muur of het plafond. Met de aanpasbare projectiehoek en regeling van de scherpstelling kun je de tijd precies waar je wilt en altijd scherp laten projecteren.

Digitale tuner
Geen gedoe meer met handmatige afstemming. Dankzij de digitale tuner kun je eenvoudig je favoriete radiostations vinden en dankzij de optie om tien frequenties op te slaan, heb je hier snelle toegang toe (FM: 5 en AM: 5).

Telefoonlader
Verbeterde wekkerradio met een USB-aansluiting die je in staat stelt je smartphone op te laden. Nooit meer een lege batterij!

Geen stroom, geen probleem
Maakt je gegarandeerd wakker! Zelfs als de stroom uitvalt, zal het alarm nog afgaan op de vooraf ingestelde tijd.

Geavanceerde alarmfuncties
Deze wekkerradio heeft twee verschillende alarminstellingen. Word rustig wakker met de radio of met aangename natuurgeluiden. De wekkerradio beschikt ook over een oplopend zoemervolume en een verlengbare sluimerstand.

Stijlvolle vormgeving
Elegante stijl met spiegelend display. Deze wekkerradio past gegarandeerd in het interieur van elke slaapkamer.

Handig apparaat
Instelbare helderheid van het scherm voor een comfortabele kijkervaring en automatische aanpassing van de zomertijd voor extra gebruiksgemak.

Back-upbatterij
Automatische tijdinstelling wanneer je het apparaat voor de eerste keer aansluit. De klok blijft bij, zelfs bij stroomuitval.

Bekijk de verschillen tussen Sony Wekkerradio's:

 • De ICF-C1 is de instap wekkerradio van Sony met dimbaar display, enkel alarm en sleeptimer.
 • De ICF-C1T is een wekkerradio met dimbaar, spiegelend display, back-up batterij, dubbele alarmfunctie en sleeptimer.
 • De ICF-C1PJ is een wekkerradio die ten opzichte van de C1T een USB-oplaadpunt heeft, tijdprojectie op het plafond.
 • De XDR-C1DBP is een wekkerradio met digitaal ontvangst (DAB+), dimbaar, spiegelnd display, back-up batterij, dubbele alarmfunctie en sleeptimer.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.